Forårsbebudere på spring

I disse dage, hvor en bidende kold vind rammer ansigtet, hver gang næsen stikkes udenfor, kan man næsten ikke komme hurtigt nok inden døre igen. Jorden virker bundfrossen og man kan undre sig over at den frosne jord inden længe skal gennembrydes af de første små forårsbebudere. De yndefulde og knejsende stolte vintergækker og de varme, solskins-gule erantis plejer at være de første, der finder vej. Skarpt forfulgt af krokus klædt i lilla, hvide og gule farver.

Inden længe skal vi nyde frugten af efterårets anstrengelser. Tiden, hvor man troligt kravlede rundt på alle fire med sin lille planteske i hånden og gravede løg ned. Jeg er så spændt hvert eneste forår, for jeg glemmer altid præcist, hvor alle de mange løg blev sat. Der er stadig tid at glæde sig i endnu, men mens vi venter på de første små forårsbebudere, kan vi mildne vores hungrende sind med billeder fra sidste års forårsglæder.