Nyt drivhus

At jeg i den grad finder stor glæde ved have-livet, kan der efterhånden ikke herske tvivl om. Udover at selve havearbejdet gør mig godt, er det en stor tilfredstillelse at kunne forsyne familien med hjemmedyrkede økologiske grøntsager. En køkkenhave i min størrelse giver mulighed for at have en stor variation af grøntsager og krydderurter, men for at være selvforsynende har jeg længe manglet et drivhus.

Det gør jeg ikke mere. Jeg har været så heldig at arve et lille vægdrivhus af min far og det passer mig fint at starte i det små. Det kræver ikke alt for meget arbejde og der er lige plads nok til et par tomat-, agurke og chiliplanter – og så selvfølgelig lidt basilikum. Forhåbentlig nok til at holde familien forsynet sommeren igennem.

Ind til videre er de hjemmesåede tomat- og chiliplanter flyttet fra stuen ud i deres nye hjem. Her har de fået selskab af forkultiverede citron-tagetes og kæmpe jernurt. Jeg håber, de finder sig tilrette derude.