Jeg venter på roserne

Mit rosenbed

På denne tid af året er der altid uendeligt meget at glæde sig til. Det hele står på spring derude og venter kun på at lune vinde igen vil sparke foråret i gang. Udover at jeg som altid glæder mig til at komme i gang med køkkenhaven, glæder jeg mig rigtig meget til at roserne begynder at blomstre igen. I maj 2012 anlagde jeg et helt nyt rosenbed, hvor 6 forskelligt farvede roser kom til at stå side om side. Hver og en voksede til og bidrog med yndefuld skønhed, men helheden i bedet var svær at fornemme, da roserne endnu var små og havde det med at blomstre på forskellige tidspunkter.

Nu er jeg i den grad klar til at se, hvordan mit lidt vovede sammensatte bed kommer til at se ud. Der er gødet med hestemøg for første gang i år og når vinteren forhåbentligt snart slipper sit tag, skal jeg ud med beskærersaksen. Indtil bedet igen bliver lidt mere fotogen må I nøjes med billeder af de yndefulde madammer fra sidste sommer.